Tänkte bara

Postat: 2013-11-22 @ 14:50:47 --Kategori: Fridas inlägg-- Kommentarer (0)
Jag sitter o kollade runt på bloggarna jag har själv och som denna tillsammans med t,ex Moa. Så tänkte att jag kunde slänga ut ett inlägg här. Vet inte varför men kände bara för det.

Saknar Forslundas travhästar! Helst min älskling Quick, måste fara och hälsa på dem små kusarna snart! Föresten så var jag på Jens Fredricsons clinic i tisdagskväll med några av mina fina vänner. Det var verkligen en super clinic!

Kände för att logga in

Postat: 2013-11-08 @ 12:09:09 --Kategori: Fridas inlägg-- Kommentarer (0)
Det är så hemskt att gå in på en av sina bloggar och se när man sist skrev. Sen tänka tillbaka på vad de var som fick bloggen att dö. I mitt fall är det på grund av att jag har knappt nåt med trav att göra just nu, Önskar att de var annars. Men tyvärr så är de så att jag slutade skolan i våras.

Jag tog studenten och gick ut gymnasiet. Jag hann inte att ta storhästlicensen innan jag slutade så jag funderade att ta upp det efter sommaren men de blev inte som jag tänkt mig så just nu söker jag jobb och försöker få igång mitt tagelarmbands flätande och det går trögt då jag inte har alla grejer jag behöver just nu.

Men ska kanske försöka få denna blogg att gå runt igen när jag har tid och ork. Nu lägger jag all tid på min egna blogg Trothorses
 
 
En bild från årets Sundsvall Open Trot.
 

RSS 2.0